Nyt kannattaa vaihtaa ekologiseen sähköiseen laskuun

Sähköinen lasku on ympäristöteko ja itselle helpotus.

Tiesitkö, että käyttämällä sähköistä laskua voit vähentää ympäristöä kuormittavien paperilaskujen määrää sekä myös omaa hiilijalanjälkeäsi? Lakeuden Etapin laskujen maksamiseen käy kaksi sähköisen laskutuksen maksutapaa, e-lasku ja digitaalinen asiointipalvelu Kivra.

Paperilaskuihin laskutuslisä

Nyt kannattaa vaihtaa sähköiseen laskuun Etapin laskujen osalta siitäkin syystä, että Etapin laskuihin voi jatkossa tulla laskutuslisä paperilaskujen toimittamisesta. Lakeuden jätelautakunta päättää asiasta loppuvuodesta. 
Paperilaskujen toimittaminen aiheuttaa Etapille paljon kuluja, synnyttää paperijätettä ja lisää myös päästöjä, joten suunta on nyt kohti ympäristövastuullisempaa toimintaa myös laskujen osalta.

Sähköinen lasku on nopea, turvallinen ja ympäristöystävällinen maksutapa. Näin välttyy myös laskujen viivästymiseltä esimerkiksi postin hitaan kulun takia, ja omat maksukäytännöt pysyvät paremmin hallinnassa.

Kivra-palvelun käyttöönotto ja käyttäminen on helppoa ja maksutonta. Laskujen maksaminen tapahtuu suoraan pankkitililtä ilman luotto- tai maksukorttivaatimusta.

Lue aiheesta lisää Kivran sivuilla.

Muut artikkelit