Kaksilokero­astiat kiertueella – käy kurkkaa­massa pönttöihin!

Tule tutustumaan uusiin kaksilokeroastioihin, joilla tullaan keräämään kaikkien niiden kiinteistöjen biojätteet, joissa ei kompostoida.

Etapin kaksilokeroastiat lähtevät kiertueelle kirjastoihin ja jäteasemille esittäytymään tuleville asiakkailleen. Tule tutustumaan uuteen jätteiden keräystapaan lokeroastioilla ja katsomaan mikä astiakoko olisi sinulle sopiva.

Biojätteen erilliskeräys laajenee kaikille kiinteistöille, joilla ei kompostoida, alkaen keväällä 2024 porrastettuna eri alueille Etapin toimialuetta. Keräys toteutetaan kaksilokeroastioilla, joissa on oma lokeronsa biojätteelle ja poltettavalle jätteelle. Etapin astiapalvelu toimittaa astiat kiinteistöille maksutta. Uusia kaksilokeroisia jäteastioita esitellään tästä syystä jäteasemilla ja kirjastoilla niissä kunnissa, joilla biojätteen keräys käynnistyy lähitulevaisuudessa.

Kaksilokerokeräys käynnistyy alkaen 1.4.2024 Lapualla, Ilmajoella ja kanta-Kurikassa.

Esittelyssä on neljä eri kokoista jäteastiaa. Jos näyttää siltä, että Etapin kirjeessä mainittu sinulle suunniteltu astiakoko ei ole sopiva, voit halutessasi vaihtaa astiakokoa. Tiettyinä päivinä tilauksen voi tehdä jäteasemalla jo paikan päällä, jolloin Etapin edustaja on paikalla, muussa tapauksessa voit tehdä sen Etapin asiakaspalvelussa.

Kaksilokerokeräys käynnistyy alkaen 1.4.2024 Lapualla, Ilmajoella ja kanta-Kurikassa. Kaksilokeroastiat toimitetaan ennen keräyksen alkamista alla olevan aikataulun mukaisesti.

Toimi näin

Kun olet tutustunut jäteastioihin ja valintasi tehnyt, katso astian kyljestä sen koko ja odottele kirjettä Etapista, joka on matkalla tai jo saapunut. Kirjeessä ehdotetaan tiettyä astiakokoa talouteesi. Jos haluatkin eri kokoisen, ilmoita siitä Etapin asiakaspalveluun.

Lisätietoa kiertueesta ja keräyksen alkamisesta

Kaksilokeroastiat ovat esillä seuraavasti

Ilmajoki

  • Kirjasto & jäteasema 1.11.–31.1.
  • 8.11. klo 12–18 voit tilata astian jäteasemalla paikan päällä.

Kurikka

  • Kirjasto & jäteasema 1.11.–31.1.
  • 9.11. klo 12–18 voit tilata astian jäteasemalla paikan päällä.

Lapua

  • Kirjasto & jäteasema 27.11.–31.1.
  • 2.11. klo 12–18 voit tilata astian jäteasemalla paikan päällä.

Kaksilokeroastioiden jakeluaikataulu alueittain

  • Lapua: alkaen tammikuussa 2024
  • Ilmajoki: alkaen helmikuussa 2024
  • kanta-Kurikka: alkaen maaliskuussa 2024

Kaksilokeroastioiden tyhjennys käynnistyy 1.4.2024 alkaen

Kysyttävää? Ota yhteyttä Etapin asiakaspalveluun

asiakaspalvelu@etappi.com
Puh. 06 4214 900 (puhelinpalvelu auki arkisin ma–pe klo 9–16)

 

Muut artikkelit